Partners

Over ons

Loodgietersbedrijf Lantsink en Koning BV is een familiebedrijf waar inmiddels alweer de derde generatie telg van de familie Koning de scepter zwaait. Het bedrijf is in 1948 opgericht door Willem Koning en daarna voortgezet door zijn zoon Cees Koning, Inmiddels leidt Mano Koning het bedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat.

Lantsink en Koning is een bedrijf dat ouderwets degelijk werk aflevert en met de modernste gereedschappen ook de nieuwste technieken aan kan. De organisatie structuur is “plat”. Tussen de directie, planners, uitvoerders en monteurs zijn korte lijnen en waardoor iedereen makkelijk aanspreekbaar is. Ook is er iedere week een aantal keren overleg waarbij iedereen aanwezig is. Hierdoor kunnen beslissingen snel genomen worden en kan er razendsnel worden gereageerd.

Van lekkages tot verstoppingen. Onze servicedienst is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar en inzetbaar.

De medewerkers zijn in staat tot het verrichten van noodreparaties en/of goede definitieve oplossingen. Dak-, waterleiding- of rioleringslekkage, verstoppingen, het kan, indien het weer het toelaat (in sommige gevallen), ter plekke en direct opgelost worden.

Legionella preventie en bestrijding is ook een discipline die goed beheerst wordt. Wij kunnen inventarisaties maken en de daarop volgende technische maatregelen verzorgen. Wij werken samen met een groot legionella bestrijding bedrijf voor het spoelen en nemen van monsters. De legionella preventie en bestrijding zit nog volop in de ontwikkeling met veel innovatieve onderdelen.

Lantsink en Koning BV werkt voor bedrijven en particulieren, van klein tot beurs genoteerd, gemeentelijke, provinciale en landelijke overheden waaronder ook penitiaire inrichtingen, rechtbanken, scholen, universiteiten, KLPD, defensie, ziekenhuizen, jeugdzorg, musea, luchthaven Schiphol etc. Om in de gebouwen van bovengenoemde instanties te kunnen en mogen werken zijn al onze medewerkers gescreend (in bezit van bewijs van goed gedrag). Ook volgen zij continu cursussen om in ruimtes te werken waar zeer gevoelige en technische zeer hoogstaande machines werken.

Veiligheid, gezondheid en milieu staan ook hoog in het vaandel, ze staan op de eerste plaats. De grote prioriteit welke wij hieraan geven heeft al sinds 1999 geresulteerd in een VCA-CERTIFICERING.